Baba-Mama Klub

Baba-Mama Klub

baba-mama csopi m 

Az ikrényi Baba-mama klub várja a babákat és szüleiket közös beszélgetésre, játékra. A foglalkozások helye a Sportcsarnok tornaszobája.

A lassan három éve működő klubba születéstől várjuk szeretettel a gyerekeket egészen addig, amíg a bölcsi vagy az ovi miatt már nem tudnak eljönni, hogy velünk játszanak. De az anyukák kapcsolata ezután sem szakad meg, hiszen e-mailen, facebook csoportunkban folyamatosan tájékoztatjuk egymást a gyerekeknek való programokról, a takarékos vásárlást segítő akciókról és az örömteli eseményekről is :).

Lelkes anyukák programszervezéssel is színesítik a babacsapat életét. Volt családi fotózás, együtt vártuk a Mikulást, voltunk „Kerekítő” előadáson és bábszínházban is. Amikor leesett a hó, együtt szánkóztunk, amikor kisütött a nap játszótereztünk. Az uszodai foglalkozásokon nőtt a kicsik vízbiztonsága és az úszásoktató ikrényi anyukának köszönhetően az úszás alapjait is elsajátíthatták a gyerekek.

Ha kérdésed van a klubbal kapcsolatban, akkor keresd Fodor Ildikót (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36208018899) vagy csatlakozz az Ikrény Baba-Mama Klub facebook csoporthoz itt!

 

Ha szeretnétek egy jó csapathoz tartozni,
Ha szeretnéd színesíteni gyerkőcöd életét,
Ha olyan anyukák társaságára vágysz, akik szívesen mondják el gondolataikat, tapasztalataikat mindenféle területen
és szívesen meghallgatját a Te véleményedet is,
Ha szeretnél néhány órára kikapcsolódni,

AKKOR KÖZTÜNK A HELYETEK! 

Kifogásaid vannak? Ezek?:

1. "Ez egy összeszokott csapat. Hogy menjek oda? Nem ismerek senkit."  - Igen, egy szuper kis csapat, akik mindenkire nyitottak. Gyere el és meglátod!

2. "Sok a dolgom."  - Nekünk is. De ez a heti 2-3 óra és a csapathoz tartozás, folyamatosan annyi élményt ad nekünk anyukáknak is és a gyerekeknek is, hogy hidd el, megéri időt szakítani rá.

3. "Minek menjek, nem is mondókáznak." - Meglepő, de ilyet is hallottunk. Jelenleg a gyerekek, akik általában a klubban vannak 2-3 év közöttiek. Ők már szívesen játszanak együtt, nem igénylik az irányított foglalkozást. De mindenre nyitottak vagyunk. Ha kisebb gyerekekkel jöttök és szeretnétek, akkor énekelhetünk és mondókázhatunk is. Ha más programötleted van, beszéljük meg!

4. "Még kicsi a gyerek" - A néhány hetes/hónapos gyerekek is érdeklődve vigyelik az új arcokat, a körülöttük játszó nagyobbakat és szinte észrevétlenül nőnek össze a többiekkel. Te pedig egy kicsit beszélgetsz a többi anyukával, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak, mint Téged. 

Szeretettel várunk!

 Néhány kép kedvcsinálónak :)

szankozas1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  szankozas220150128 11265320150128 115658

 uszi1uszi2uszi5uszi4

 

Életfa ültetés 2015

eletfa 2015 09

2015.11.21-én szombaton 9 órakor a Nefelejcs utca végén hagyományainkhoz híven életfa ültetéssel köszöntöttük az idén Ikrényben született gyermekeket.
A facsemetéket és a a gyermekek nevével ellátott táblácskákat önkormányzatunk biztosította.

Az életfa ültetésen készült képeket megtekintheti a Galériában.

 

 

 

   

Ikrény hírlevél

Tisztelt látogató! Ikrény hírlevélre való feliratkozásához kérem töltse ki az alábbi adatokat.

E-mail*
Név*
CAPTCHA Image
Ellenőrző kód*
   Új ellenőrző kód