Lakossági jótanácsok

 

A GYHG Nonprofit Kft. továbbra is folyamatosan végzi a szemétbegyűjtést és -szállítást Győr városában és 111 településen, naponta mintegy 90 dolgozója és 40 járműve van jelen az utcákon.

Bővebben ...

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

Tekintettel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre, az általános iskolai beiratkozás folyamata a 2020/2021. tanítási évre vonatkozóan az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III. 25.) EMMI határozata alapján történik.

Bővebben ...

Tisztelt Sülők!

A koronavírus terjedése okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozások során a köznevelésért felelős miniszter javaslata alapján járunk el.

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2020. március 30-tól a COVID 19 koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel a belföldi és nemzetközi vonatok közlekedésében vasútvonalanként változások léptek érvénybe.

Bővebben ...

A katasztrófavédelem kéményseprői szerve az ügyfelek és a szakemberek egészségének megőrzése érdekében a március 17-i utáni időszakra meghirdetett társasházi sormunkáit teljes ellátási területén - így Győr-Moson -Sopron megyében is - felfüggeszti és átütemezi, vagyis a kötelező ellenőrzésekre később kerül sor.

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek!

A Kormány által kiadott rövid tájékoztatót a 2020. március 28. napján hatályba lépő rendelet rendelkezéseit figyelembe véve az alábbiakkal egészítjük ki:

Tájékoztatás a hulladékudvarok nyitvatartásáról

A GYHG Nonprofit Kft tájékoztatása alapján értesítem a Tisztelt Lakosokat, hogy a koronavírus járvány okozta veszélyhelyzetre tekintettel a hulladékudvarok nem állnak át a nyári nyitvatartásra, továbbra is a téli nyitvatartási rend szerint üzemelnek.

Bővebben ...

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a koronavírus járvány elleni védekezés miatt 2020. március 24. napjától Ikrény település játszóterei, sportpályája, és edzőparkja lezárásra kerülnek.

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek!

A koronavírus járvány megfékezése céljából hozott intézkedéseket figyelembe véve Dr. Bikfalvi István háziorvos az alábbiakat kéri a lakosoktól.

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek! Kedves Idősek!

Összhangban a kormányzati felhívással kérjük Önöket, hogyha ismernek a településen élő és segítségre szoruló idős embert, aki nem tudja vagy nem meri jelezni a támogatási igényét, keressék fel nyugodtan az Önkormányzatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Bővebben ...

ÖTTEVÉNYI, KUNSZIGETI, ABDAI, BÖRCSI, IKRÉNYI
RÓMAI KATOLIKUS PLÉBÁNIÁK

A Magyar Katolikus Püspöki rendelkezése értelmében templomainkban a nyilvános liturgia 2020. március 22., nagyböjt 4. vasárnapjától a templomokban szünetel!

Bővebben ...

Tájékoztatás

 

Kereskedelmi üzletek, vendéglátó egységek figyelmébe!

 

Tisztelt Üzemeltető!

 

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 46/2020. (III.16.) számú Kormányrendelet értelmében:

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek!

A koronavírus járvány az egész világon szigorú megelőző intézkedések bevezetését tette szükségessé. Önkormányzatunk a mai napon úgy döntött, hogy 2020. március 17. napjától a Rábcatorok Kulturális Sportközpont és a Könyvtár működését határozatlan ideig felfüggeszti.

Bővebben ...

Kedves Szülők!

 

A kialakult koronavírus járvány miatt az ikrényi óvodában is óvintézkedéseket kell bevezetnünk.

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek!

A koronavírussal kapcsolatban az alábbi oldalak szolgálnak hiteles és naprakész információval a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és a teendőkről.

Bővebben ...

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosokat, hogy a Győr- Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. értesítése alapján a vasút üzemi területeinek és vágányhálózatának vegyszeres gyomirtására kerül sor

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek!

A kialakult egészségügyi helyzetre tekintettel, biztonsági okokból és a Tankerület döntése értelmében a március 15-i megemlékezés osztálykeretek között kerül megrendezésre.

Bővebben ...

Kedves Ikrényiek!

Az időjárásra tekintettel a mai napra (2020. március 06.) tervezett hulladékgyűjtés ELMARAD!

Bővebben ...

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosokat, hogy Ikrény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. február 19-én (szerdán) - 18.00 órai kezdettel - tartja következő nyilvános ülését.

Bővebben ...

Tisztelt Ikrényi Lakosok!

A Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása értelmében értesítjük Önöket, hogy a Társaság 2020. február 1-jével járatoptimalizációt hajtott végre, így a hulladékgyűjtő gépjárművek járatnapokon előbb érkeznek a településre.

Bővebben ...

Kérjük adója 1%-val támogassa nonprofit szervezeteinket!

Bővebben ...

"Kedves Ikrényiek!

Szeretnék mindenkit meghívni az Egészségfejlesztési Iroda következő előadásaira.

Bővebben ...