„A Mi kis falunk képekben” fotópályázat

 

Ikrény Község Önkormányzata fotópályázatot hirdet „A Mi kis falunk képekben” címmel Ikrény 2021. évi települési naptára kapcsán.

A pályázat célja, hogy a fotósok Ikrény község természeti és épített, valamint kulturális örökségét, turisztikai célpontjait, látványosságait hagyományos vagy újszerű látásmóddal mutassák be.

 

Ki pályázhat?

A fotópályázaton bárki részt vehet, akár hivatásos, akár amatőr fotós (foglalkozástól, életkortól, lakóhelytől függetlenül). A pályázó a fotó(k) beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy Ikrény Község Önkormányzata a pályázati eljárás során felhasználja megadott adatait, valamint, hogy a 2021. évi naptárában, valamint a www.ikreny.hu honlapon, és a közösségi oldalán (@ikrenykozseg) felhasználhassa a képeket, a szerző nevének és a kép címének a feltüntetésével. A pályázó a pályázat benyújtásával kijelenti, elismeri és szavatolja, hogy az általa beküldött kép kizárólag a saját, egyéni eredeti alkotása, semmilyen szerzői jogot, védjegyet, erkölcsi jogot, magán/kiadói vagy egyéb szellemi jogot nem sért bármely szervezet vagy személy kapcsán, valamint hogy harmadik félnek nincs jogi követelése a pályamű kapcsán.

 

Milyen képekkel lehet pályázni?

A pályázaton legfeljebb 2 darab saját készítésű fotóval lehet részt venni, amelyek Ikrény közigazgatási határán belül készültek.

A képek készülhetnek fényképezőgéppel, okostelefonnal, vagy akár drónnal is, amennyiben megfelelnek az alábbi technikai feltételeknek:

-          jpg formátum

-          minimum 5 megapixeles felbontás

 

A sértő, témától eltérő tartalommal bíró fotók kizárásra kerülnek a versenyből.

A fotók elnevezése során kérjük az alábbi sablont használni:
vezetéknév_keresztnév_a_kép_címe

 

Beküldési határidő: 2020. szeptember 30.

A képeket elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. (Az üzenet tárgyában „A Mi kis falunk képekben” fotópályázat elnevezést, az üzenet szövegében pedig a szerző nevét, lakcímét és telefonszámát kérjük szerepeltetni.)

 

A pályázat elbírálása:

A beküldött fotókra – melyeket csak a kép címével jelölve bocsátunk szavazásra - Ikrény Község hivatalos Facebook oldalán „like” leadásával lehet szavazni, melynek határideje, 2020. október 31. A legtöbb like-ot kapó fotó kerül a naptár címlapjára, a második és harmadik helyezettek pedig „Közönségdíj”-ban részesülnek és képüket nevük feltüntetésével szintén megjelenítjük a 2021. évi települési naptárban.

 

Ikrény Község Önkormányzata