Kedves Ikrényiek!

A vírushelyzetre tekintettel az idei évben a rendezvényeink többsége sajnos elmaradt, ami a 2021. évi települési naptár összeállításában is nehézséget okoz.

A fényképek beküldési határidejét ezért 2020. október 21. napjáig meghosszabbítottuk.

Várjuk a fotóikat!

Készítsük el együtt Ikrény 2021. évi települési naptárát.

Németh Tamás
polgármester

 

 

„A Mi kis falunk képekben” fotópályázat

 

Ikrény Község Önkormányzata fotópályázatot hirdet „A Mi kis falunk képekben” címmel Ikrény 2021. évi települési naptára kapcsán.

A pályázat célja, hogy a fotósok Ikrény község természeti és épített, valamint kulturális örökségét, turisztikai célpontjait, látványosságait hagyományos vagy újszerű látásmóddal mutassák be.

 

Ki pályázhat?

A fotópályázaton bárki részt vehet, akár hivatásos, akár amatőr fotós (foglalkozástól, életkortól, lakóhelytől függetlenül). A pályázó a fotó(k) beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy Ikrény Község Önkormányzata a pályázati eljárás során felhasználja megadott adatait, valamint, hogy a 2021. évi naptárában, valamint a www.ikreny.hu honlapon, és a közösségi oldalán (@ikrenykozseg) felhasználhassa a képeket, a szerző nevének és a kép címének a feltüntetésével. A pályázó a pályázat benyújtásával kijelenti, elismeri és szavatolja, hogy az általa beküldött kép kizárólag a saját, egyéni eredeti alkotása, semmilyen szerzői jogot, védjegyet, erkölcsi jogot, magán/kiadói vagy egyéb szellemi jogot nem sért bármely szervezet vagy személy kapcsán, valamint hogy harmadik félnek nincs jogi követelése a pályamű kapcsán.

 

Milyen képekkel lehet pályázni?

A pályázaton legfeljebb 2 darab saját készítésű fotóval lehet részt venni, amelyek Ikrény közigazgatási határán belül készültek.

A képek készülhetnek fényképezőgéppel, okostelefonnal, vagy akár drónnal is, amennyiben megfelelnek az alábbi technikai feltételeknek:

-          jpg formátum

-          minimum 5 megapixeles felbontás

 

A sértő, témától eltérő tartalommal bíró fotók kizárásra kerülnek a versenyből.

A fotók elnevezése során kérjük az alábbi sablont használni:
vezetéknév_keresztnév_a_kép_címe

 

Beküldési határidő: 2020. október 21.

A képeket elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. (Az üzenet tárgyában „A Mi kis falunk képekben” fotópályázat elnevezést, az üzenet szövegében pedig a szerző nevét, lakcímét és telefonszámát kérjük szerepeltetni.)

 

A pályázat elbírálása:

A beküldött fotókra – melyeket csak a kép címével jelölve bocsátunk szavazásra - Ikrény Község hivatalos Facebook oldalán „like” leadásával lehet szavazni, melynek határideje, 2020. október 31. A legtöbb like-ot kapó fotó kerül a naptár címlapjára, a második és harmadik helyezettek pedig „Közönségdíj”-ban részesülnek és képüket nevük feltüntetésével szintén megjelenítjük a 2021. évi települési naptárban.

 

Ikrény Község Önkormányzata