Tisztelt Ikrényi Lakos!

 

Sajnos az idei évet a koronavírus járvány határozta meg, mely a települési rendezvényekre is rányomta bélyegét és emiatt a Falukarácsony ünnepség – mely december 19-én került volna megtartásra - szintén elmarad. Már hagyománnyá vált, hogy az ünnepi műsort követően lehetett átvenni a következő évre szóló települési naptárt, melyet természetesen 2021. évre is elkészítettünk. Az idei évben viszont az eddigiektől eltérő módon tudják átvenni a naptárakat, melyről az alábbiakban tájékoztatom Önöket:

2020. december 21-én hétfőn 17 órai kezdettel az önkormányzat képviselői és dolgozói ezen lap hátoldalán szerinti időpontokban és helyszíneken fognak gépjárművel megjelenni. Kérem, hogy a naptár átvételéhez szíveskedjenek az autóhoz fáradni, ahol a kollégáktól átvehetik a naptárakat. Igyekeztünk úgy meghatározni a megállókat, hogy mindenkinek elérhető legyen a gépjármű és ne okozzon gondot az autóhoz elsétálni. Akinek nem megfelelő az időpont, lesz lehetősége, hogy a későbbiekben ügyfélfogadási időben az önkormányzati hivatalban átvegye a naptárat, de kérjük Önöket, hogy a járványhelyzetre is tekintettel ezt az átvételi módot csak a legszükségesebb esetben válasszák.

 

Felhívjuk a Tisztelt Lakosok figyelmét, hogy a fenti időpontok tájékoztató jellegűek, 5-10 perces csúszások előfordulhatnak.

Kérjük, hogy figyeljék a naptárt szállító járművet, mely megkülönböztetésként vészvillogó jelzést használ.

A vírushelyzet miatt a naptár átvétele során a maszk használata kötelező!

Kérjük, hogy lehetőség szerint az előírt 1,5 m távolságot is tartsák be!

Bízunk benne, hogy a naptár által a járványhelyzet ellenére is egy kis örömöt tudunk vinni otthonaikba.

 

Németh Tamás
polgármester