A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 41.§ alapján ezúton tájékoztatom, hogy Ikrény Község Önkormányzat Képviselő-testülete módosítani kívánja településrendezési tervét.

Ikrény Község Önkormányzata Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (VI. 22.) önkormányzati rendeletében meghatározottak szerint, valamint a Korm. rendelet 41.§ (2) bekezdés a) pontjában foglaltak alapján a polgármester az elkészült településrendezési eszközt véleményezteti a partnerekkel a 29/A. §-ban rögzítettek szerint.

A partnerségi egyeztetés témája:

Ikrény község közigazgatási területén a 05/26 hrsz alatti területen, az ikrényi zártkerteknél és a Dózsamajor egy részén szabályozási terv és a helyi építési szabályzat módosítása

A témával kapcsolatosan lakossági fórum megtartására lenne szükség, melyet a veszélyhelyzetre tekintettel online módon hirdetünk meg. A fórum Ikrény Község Önkormányzata facebook oldalán lesz elérhető élő chatszoba formájában 2021. február 22-én 15 órakor.

A témával kapcsolatban észrevételeket és javaslatokat a lakossági online fórumon szóban, továbbá legkésőbb a lakossági fórumtól számított 8 napon belül (2021. március 02. napjáig) papír alapon vagy elektronikusan lehet megtenni az alábbi módokon és elérhetőségeken:

- papír alapon az önkormányzat hivatalában, nyitvatartási időben történő személyes leadással,

- levélben az önkormányzat címére (9141 Ikrény, Győri u. 66.) történő megküldéssel,

- elektronikus levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldéssel.

A véleményezési anyag megtekinthető a http://ikreny.hu/onkormanyzat/rendezesi-terv helyen, ahol a Helyi Építési Szabályzat módosítása 2021. január cím alatt található (Rp.I.130-25).

 

 HIRDETMÉNY

 

Ikrény, 2021. 02. 03.

  Németh Tamás
polgármester s.k.