Tisztelt Lakosság!

Az emelkedő megbetegedésekre tekintettel a mai napon a Magyar Közlöny 36. számában megjelent a Kormány vírushelyzettel kapcsolatos védelmi intézkedéseinek szigorításáról szóló rendelete.

Ennek értelmében tájékoztatom Önöket, hogy

2021. március 8. napjától határozatlan ideig

az Abdai Közös Önkormányzati Hivatal Ikrényi Kirendeltségében

az ügyfélfogadás szünetel.

 

Ügyfeleink számára az elektronikus ügyintézés (ügyfélkapun keresztül) továbbra is biztosított. Kollégáink a 06-96/542-050-es telefonszámon rendelkezésre állnak munkaidőben, valamint az alábbi elektronikus levelezési címeiken is fogadják megkereséseiket:

 

Németh Tamás polgármester                                                         Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

dr. Dukkon Eszter aljegyző                                                            Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ivánkovits Vivien igazgatási ügyintéző/anyakönyvvezető            Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tóth Dóra pénzügyi ügyintéző                                                       Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Asztalos-Rácz Szilvia adóügyi ügyintéző                                      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Stancig Szilvia ügykezelő                                                                Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Esetleges személyes megjelenést igénylő ügyekben (elsősorban anyakönyvi ügyek) az ügyintézővel történő telefonos egyeztetést követően van lehetőség a személyes ügyintézésre, de ez esetben kérjük, hogy csak az ügyintézésre jogosult jelenjen meg kísérő nélkül.

Továbbá tájékoztatom Önöket, hogy a Kormányrendelet szerint:

Az óvodában rendkívüli szünet van érvényben 2021. március 8-tól 2021. április 7. napjáig, az általános iskola ezen időszakban tantermen kívüli, digitális munkarendben működik.

Közterületen, illetve nyilvános helyen mindenki köteles más emberrel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legszűkebb személyi körre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani. A települések belterületén, az utcán és a közterületen mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. A maszkviselés alól kivételt képez a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve az autizmus spektrumzavarral élő személy.

A kijárási tilalmon kívüli időben az egyéni szabadidős sporttevékenység külterületen, valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható, azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani. Az egyéni szabadidős sporttevékenység során nem kell a maszkot viselni.

Kérem a tisztelt Lakosságot ezen szabályok fokozott betartására! Vigyázzanak magukra és egymásra!

Ikrény, 2021. március 05.

Németh Tamás s.k.
polgármester