LAKOSSÁGI FÓRUM

 

 

MEGHÍVÓ ÉS HIRDETMÉNY

 

 

A településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 65.§ alapján ezúton tájékoztatom, hogy Ikrény Község Önkormányzat Képviselő-testülete módosítani kívánja településrendezési tervét.

 

Ikrény Község Önkormányzata Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (VI. 22.) önkormányzati rendeletében meghatározottak szerint, valamint a Korm. rendelet 65.§ foglaltak alapján a polgármester az elkészült településrendezési eszközt véleményezteti a partnerekkel a 75. §-ban rögzítettek szerint.

A partnerségi egyeztetés témája:

 

 

Ikrény község közigazgatási területén a Rábca menti iparterület vonatkozásában szabályozási terv és a helyi építési szabályzat módosítása

A témával kapcsolatos lakossági fórum időpontja:

 

2023. május 22. (hétfő) 15:00 óra

Helyszín: Önkormányzati Hivatal Nagyterme 9141 Ikrény, Győri út 66.

A lakossági fórumot követően 2023. május 31-ig a témával kapcsolatban a partnerek észrevételeket, javaslatokat tehetnek az alábbi módokon:

 

- papír alapon az önkormányzat hivatalában, nyitvatartási időben történő személyes leadással,

- levélben az önkormányzat címére (9141 Ikrény, Győri u. 66.) történő megküldéssel,

- elektronikus levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldéssel.

 

 

 

A véleményezési anyag megtekinthető a http://ikreny.hu/onkormanyzat/rendezesi-terv/velemenyezesi-dokumentacio linken az Ikrény RT módosítás Rp.I.130-27 véleményezési dokumentáció cím alatt.

Ikrény, 2023. 05. 11.

 

Németh Tamás

polgármester s.k.