Kedves Látogató!

 

Szeretettel köszöntöm Önt Ikrény község hivatalos honlapján.

Megújult honlapunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy látogatása során lehetősége legyen megismerni a településünk történetét, nevezetességeit, ünnepeinket, mindennapjainkat, civil szervezeteink tevékenységét. Igyekszünk tájékoztatást nyújtani a képviselő-testület munkájáról, hivatalunk működéséről, az aktuális ügyekről.

A honlap szerkesztése során törekedtünk az átláthatóságra, egyszerűségre és arra, hogy minél több információ eljuthasson az olvasó felé.

A jövőben is azon dolgozunk, hogy honlapunkat folyamatosan frissítve a településünket, környezetünket érintő változásokról, eseményekről, információkról naprakész tájékoztatást tudjunk adni a látogatóknak.

Ikrény Magyarország északnyugati részén, Győrtől 8 km-re délre helyezkedik el. Községünk az egyik legdinamikusabban fejlődő, számos épített és természeti értékkel rendelkező falva a Rábcatorok térségnek. Lakosságszáma jelenleg 1930 fő. A teljesség igénye nélkül megtalálhatóak a honlapon a település történetével, védett értékeivel, intézményeivel, önkormányzat munkájával, a rendezvényekkel, a civil szervezeteink tevékenységével kapcsolatos bővebb információk.

Kellemes böngészést kívánunk minden kedves érdeklődőnek, és szeretettel várjuk, valamint visszavárjuk településünkre.

Ikrény, 2019. szeptember 02.

 

Németh Tamás
polgármester